JOAN REBULL vs PB2

Aquest cap de setmana hem jugat un partit al Joan Rebull. Eren un equip prou similar a nosaltres, amb la diferència que els guanyàvem en nombre (nosaltres érem 11 i ells només jugaven 5).

Ha sigut un bon partit, hem jugat bé, hem treballat i ens ho hem passat bé.

Pel que fa al tir, ha anat a estones. Hi ha hagut vegades que hem ficat varies cistelles sense cap problema, tirant molts triples fàcilment. Tot i així moltes altres vegades hem tirat de qualsevol manera, sense pensar i a corre-cuita. Hem d’aprendre que si  volem anotar hem de tirar tranquils, parant-nos a pensar què és millor; fer una entrada o parar i tirar.

Hi ha hagut un punt en el partit que ens hem adonat que anar a buscar el rebot ens ajuda molt. A partir d’aquest moment, hem tirat més vegades sota l’aro i hem recuperat més pilotes.

Amb el tema de la defensa, cada vegada anem millorant més i més. Ens costa defensar els contraatacs, quan van ells corrents sols cap a l’aro; en comptes d’aconseguir posar-nos davant per frenar-los, ens quedem corrents al costat deixant que tirin.

En aquest partit, ens han començat a pitar més faltes de les que ens xiulaven 8iknormalment. Això ens ha ajudat a veure que quan defensem a algú que tira, si no deixem els braços ben rectes i amunt i els baixem una mica, ens piten la falta i fem que l’altre equip tiri 2 tirs lliures.

Pel que fa a l’atac ha anat una mica al revés que la resta. Hem començat el partit jugant amb cap, fent molts passes per arribar a cistella; d’aquesta manera hem aconseguit arribar de manera fàcil i ràpida a l’altra punta del camp. Al llarg del partit, els passes s’han fet cada vegada més escassos i els bots és abundants. Llavors ha sigut quan ens han començat a prendre la pilota més sovint, fent que ens desaniméssim en aquell instant i ens costés més lluitar per la pilota.

Tot i aquestes petites coses que ens falten per millorar, ens anem superant poc a poc i seguim treballant als entrenaments per fer-ho millor a cada partit.

Amb el suport de: