CM vs SALLE TGN

MANYANET REUS 87 – 48 SALLETARRAGONA

Un partit que tot i el marcador, l’equip no ha ofert la seva millor versió.  

Tot i la gran diferencia hem mostrat una dificultat per controlar el joc, masses pilotes perdudes i molts errors a l’hora d’enfocar el sistema de joc, sumat a detalls tècnics k l’equip ha mostrat i un alt ritme ens ha sigut suficient, x treure el partit, cosa que no ens deixa satisfets.

Un primer quart, tancant el rebot i aprofitant els errors defensius, ens ha servit per agafar 10 punts de diferència ràpidament. Al final hem anat sumant, tot i tenir errors darrera i hem acabat amb una renta de mes de 10 punts. El segon quart ha sigut un quart marcat per pèrdues d pilota i un baix ritme de joc i ens ha fet perdre el període i arribar al descans amb un +10. A la sortida del descans, l’equip ha sortit posat i defensant les línies i això ens ha ajudat a agafar els  mes de 20 punts de diferencia i jugar un últim quart a plaer i sense cap pressió. 

Ens equivocarem si veiem la victoria com la diferencia en el marcador simplement, hem de créixer a l’hora de finalitzar amb una ma o altra, a l’hora de buscar esquenes o de moure la pilota, i tenir el cap del min 0 al 40 dins del partit.

Tot i així, l’equip mica en mica, agafa pautes que estem treballant, però hem d’apretar constantment sense relaxació. A per el següent i un cop mes a encarar la setmana amb noves marques i objectius.

5, 6, 7 MANYANET

Amb el suport de: