PUIGCERVER vs P5

Diuen que alguns dels jugadors i jugadores de la NBA són estrelles, però jo sóc més partidari de que les estrelles estan a casa nostra. Això és així perquè les estrelles no van néixer ensenyades, un no neix sent una estrella, sinó que es converteix en ella gràcies al treball, esforç i aprenentatge.

Doncs dissabte no van estar gaire lluny, vam tenir les estrelles del bàsquet Manyanet a l’escola Puigcerver! Vam disputar el nostre primer partit, el primer de la nostra llarga trajectòria com a jugadors i jugadores de bàsquet. Vam sortir molt, molt nerviosos, semblava que ens haguessin fet un “reset”. Però, tal i com deia de les estrelles: vam aprendre dels errors i vam rectificar, vam passar de mirar-nos la pilota a tenir-la a les nostres mans; vam treballar cadascuna de les diferents situacions, prenent la pilota al rival i anant ràpid a cistella; i, malgrat que ens va costar, ho vam aconseguir.

El resultat final del partit va ser excel·lent. Vam començar sent un equip i vam acabar sent un altre completament diferent, amb moltíssima millora.

A veure si abans de finalizar la temporada podem jugar un segon partit, que en quan es va acabar aquest molts ens vam quedar amb ganes de fer-ne més!

5, 6, 7 MA-NYA-NEET!!!

Amb el suport de: