SANT JOSEP vs PB1

Dissabte (els prebenjamins de 1r) vam fer un … PAR-TI-DÀS!!!!!!

Buah! Pèls de punta … Dissabte vam jugar súper bé… Si veníem del passat dissabte on els nervis ens van passar factura, aquesta vegada els nervis ni existien.

Dissabte vam ser un equip lluitador, un equip que no parava d’animar, un equip que es proposava fites i les aconseguia , un equip que defensava, que ens costava molt tenir la pilota però a base de lluitar, lluitar i lluitar vam tenir la pilota, inclús amb aquells rivals que ens superaven en alçada.

Si he de posar un però: el públic. Llàstima que les famílies no van poder entrar perquè haguessin gaudit del partit igual o més del que ho vam fer nosaltres. Potser els haurem de fer tots així … jejejeje (és broma).

Aquest dissabte juguem a Montblanc i ens tocarà matinar, esperem que no ens passi factura i seguim amb la mateixa tònica que a Sant Josep.

5, 6, 7 MA-NYA-NEET!!

Amb el suport de: