BBG vs JMG

BÀSQUET BAIX GAIÀ 52 – 65 MANYANET REUS GROC

Partit de tornada contra un BBG que ja ens va guanyar a casa. Segurament vam jugar millor la setmana passada, però aquesta vegada no hem comès els mateixos errors.  Comencem molt bé el primer quart, un ritme ràpid de partit ens porta a anotar amb facilitat i la nostra agressiva defensa limita el seu encert ofensiu. Acaben els primers 10 minuts amb un clar 5 – 18.  Teníem clar que el partit no seria fàcil i els locals  reaccionen anotant i defensant en zona.  Escurcen les diferències a la mitja part fins un 23 – 30.

En el tercer quart podem veure un intercanvi de cops, els atacs superen les defenses  i aconseguim augmentar la distància en el marcador , però un sorprenent encert des de la línia de 3 punts dels locals els apropa fins el 41-47.

Comença el darrer quart amb un  darrer esforç dels locals que els apropa fins un 46 – 47 , però els nostres nois no afluixen. Ens fem molt forts prop de l’aro, aconseguim rebots ofensius i segones opcions d’atac. Un parcial 2 a 11 ens posa per davant en el marcador i provoca que els locals acabin baixant els braços. Al final un clar 52-65 que ens permet superar l’average. Merescuda i treballada victòria, anem creixent , millorant i madurant!!

Cal seguir en aquesta línia!!  5, 6, 7 Manyanet!!

Amb el suport de: