CM vs SALOU

MANYANET REUS 75 – 46 CB SALOU

PARTIT totalment diferent al d la setmana anterior, l’equip va entendre els errors que va cometre i com parar els punts forts de Salou i l’equip s’ha ficat el mono d treball.

Un primer quart que ens ha fet portar la pauta i el ritme del joc, però uns errors als min finals ens fan marxar 14-12 al final.

El segon quart l’iniciem amb dubtes, i ens fa tenir un moment de mal joc, que per primer cop Salou amb un triple ens fa ficar-nos per sota per 1, però l’equip comença a treballar en defensa i controlar el rebot i tenir un joc mes dinàmic, treball que ens fa marxar al descans 31-23, els errors al tir lliure eren mínims i el rebot estava controlat, únicament el cansament i els errors en cistelles fàcils ens feia tenir algun tipus de dubtes.

El descans ens ha fet aclarir detalls i sobretot, havíem de tenir el cap a la pista i treballar com un equip. Un parcial de 15-0, ens ha fet agafar 20 punts i que els visitants marxessin del partit, únicament hi havia una consigna, seguir treballant i fent la nostra feina i gaudir. Un últim quart que ens ha fet disfrutar i oferir unes bones jugades, un partit que ens fa creure i donar un passet mes com equip, no hi ha fre, un dia mes, un passet mes.

A pel següent, 5, 6, 7, MANYANET!!! 💪🏻💪🏻💪🏻

Amb el suport de: