CBT vs JF

CB TARRAGONA 59 – 58 MANYANET REUS

L’últim rival del júnior femení va ser el CBT. 

El primer partit el vam disputar a casa on clarament vam veure l’equip que som, lluitador i sobretot que no és rendeix, això va fer que ens emportéssim la victòria, gràcies a aquest constant treball i esforç.

El segon partit el vam disputar aquest diumenge dia 09/05 a Tarragona, on durant gran part del partit vam anar davant del marcador, però va haver un moment que ens vam despistar, ens pensàvem que ja ho teníem i no va ser així i això va provocar que el rival ens plantés cara i això va ser el que ens va portar a la primera pròrroga, en aquesta vam seguir treballant i lluitant i ens va portar a una segona pròrroga on finalment vam acabar perdent d’un punt.

Malgrat aquest últim resultat vam sortit bé del partit ja que es va anar treballant bé generalment. No podem badar ni un segon!

Seguim treballant! 5-6-7 MA- NYA-NET!

Amb el suport de: