VENDRELL vs jmv

AB EL VENDRELL 69-66 MANYANET REUS VERD

Acabem el partit moooolt millor del que vam començar. Com ja portem fent els dos passats partits, un molt mal inici de partit ens condiciona a treballar a contrarrellotge i rebre un resultat que no ens mereixem.

Els vendrellencs van jugar molt bé, controlant en tot moment el ritme de partit, especialment, una velocitat de contraatacs que nosaltres no vam ser capaços d’aturar.

Com deia a l’inici, vam començar molt malament, feu-vos una idea amb el parcial del primer període: 31-15. Guanyem el segon de 10, perdem el 3r de 5, i guanyem el 4t de 8, però no és suficent. Ens posem les piles, com sempre, quan ja estem acabant i no queda temps material.

A veure si de veritat ens posem les piles aquesta setmana i dissabte, realment, sortim des d’un bon inici disparats per emportar-nos el partit cap a casa. Toca una setmana dura d’entrenaments.

Està més que demostrat que quan les piles estan ben posades, la victòria és factible. Per això insisteixo en estar al partit des d’abans de començar, des de que em poso les bambes!

5, 6, 7 MANYANET!!!

Amb el suport de: