CM vs CB Cantaires

MANYANET REUS 85 – 35 CB Cantaires Tortosa

Primer partit per als nois, arribava amb moltes ganes il·lusió i a la vegada nervis per veure com responien els nois al treball dels entrenaments. Ens vam trobar un inici marcant ritme i velocitat i agafant les primeres diferències, anotant amb facilitat, movent la pilota amb ritme i forçant errors del rival, arribant als 30 punts al 1er quart. 

Al segon quart entre el casament i una mica d relaxació ens van portar els pitjors minuts, tot i així la renta a la mitja part era +20. 

Al tercer i quart quart, l’equip va seguir treballant i sent ambiciós amb les pautes marcades per l’equip tècnic, seguit amb intensitat i movent la pilota de manera que tothom agafes confiança i gaudís a pista que al cap i a la fi, després d’un any sense competició, feia falta. 

Tot i el bon resultat, ara això és el menys important. Som conscients de que hem de millorar moltes coses en defensa i moviments en atac per poder seguir creixent, tant defensivament, com ofensivament, però el dia a dia i els partits ens donaran les eines per seguir millorant. Dilluns més i millor, a seguir!!

5, 6, 7 Manyanet!!!!

Amb el suport de: