JMG VS VENDRELL 1

MANYANET REUS GROC 58-69 AB EL VENDRELL 1

Primer partit oficial de la temporada, molts nervis i ganes de jugar contra un Vendrell que ja havia jugat dos partits i que es presenta amb un equip molt físic. Les dues primeres parts són de molta igualtat en el marcador. Nosaltres aconseguim parar el seu joc interior,  però ens oblidem de defensar les penetracions dels seus petits. A la mitja part arribem a un 27-29 en contra.

A la segona part comencem prou bé,  un parcial de 4-0  al nostre favor ens fa aixeca els ànims, però els visitants es posen en zona , situació tàctica que sovint ens trobarem i que no aconseguim atacar bé. No tenim prou paciència, no busquem el millor tir possible i ens capfiquem en atacar sense buscar al company. Ells aprofiten per marxar en el marcador gràcies a ràpids contraatacs que nosaltres no podem parar. El tercer quart acaba 41-48.  Tot intentar buscar canviar alguna cosa en atac, seguim molt estàtics en atac i poc verticals cap a l’aro. Ho intentem amb la pressió, però un Vendrell amb les idees clares ens acaba guanyant de forma justa per 58-69. Ara toca seguir treballant amb la mateixa il·lusió que fins ara i millorar l’atac a zona. Segur que som capaços de donar una sorpresa la setmana vinent a la tornada a Vendrell!!! 

5, 6, 7 Manyanet!!

Amb el suport de: