SFB vs EL CARME BÀSQUET

El Carme – Sènior femení B

Primer partit després d’estar molts mesos sense jugar, i en el cas del nostre sènior femení algunes més temps. A l’escalfament estàvem totes nervioses, (les entrenadores també), ja que som un equip nou, moltes jugadores noves.. Un cop va començar el partit vam deixar els nervis a la banqueta i vam sortir amb un ritme molt alt recuperant pilotes, en atac movíem bé la pilota però vam fallar moltes cistelles, al descans anàvem 10 per sota, però amb la sensació que estàvem més a prop, a la represa ens va castigar el ritme alt de l’inici ens faltaven forces tot i així vam seguir treballant fins el final i el resultat final no reflectia el partit realitzat per les nostres jugadores acabant contentes pel treball fet i sabent que a casa les podríem guanyar.

I així va ser, el partit a casa nostre el vam guanyar, vam començar molt bé però durant els dos primers períodes vam tindre alts i baixos fent que al descans anéssim 10 per sota, però aquesta vegada les nostres jugadores van sortir al tercer i quart període a pel partit mantenint un ritme alt en defensa fet que provocàvem moltes recuperacions a prop de cistella i on vam deixar a l’equip visitant sense idees fent un últim quart de 22 a 11 i aconseguint la primera victòria de la temporada. Molt contentes pel treball fet.

Ara tenim uns dies per seguir treballant cosetes de cara al següent partit del dia 11 a casa del Ploms! A seguir treballant!  5 – 6 – 7 MA-NYA-NET!!