P5 vs VIDAL I BARRAQUER

Aquest dissabte al matí el pati de la nostra escola es va omplir de festa, la festa de les nostres futures estrelles. I és que els de p5 vam fer el nostre primer debut a casa contra l’escola Vidal i Barraquer de Cambrils. La bona sintonia amb aquesta escola de bàsquet del nostre municipi veí va ajudar molt en que el partit de dissabte fos una festa. 

Com que érem força jugadors vam decidir jugar a dues pistes, fent dos partits a la vegada i anant-los gestionant. Les nostres estrelles no van parar, només ho feien per tornar a agafar aire i beure aigua, perquè a més el temps va acompanyar moltíssim també. 

Vam fer moltes cistelles, vam aconseguir tenir el control de pilota però moltes vegades se’ns marxava quan botàvem, tot i això no defallíem i seguíem lluitant com autèntics jugadors. A més, miressis a qui miressis unes cares de felicitat que es contagiava. SÚPER, SÚPER ORGULLOSOS ESTEM!!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Crònica patrocinada per:

Illes Medes Restaurant