1A FASE JF

FINAL DE LA PRIMERA FASE DEL JÚNIOR FEMENÍ

Amb el partit del passat 15 de febrer vers el Calafell, donem per finalitzada aquesta primera fase de la competició. Una primera etapa de la temporada que ens ha servit per anar-nos adaptant altre vegada a la competició i les unes a les altres, ja que hem tingut dues noves incorporacions i hem canviat alguna dinàmica de joc.

Portem treballant de valent des de pretemporada i tot el que hem anat fent s’ha vist reflectit en cada un dels partits on hem competit de vegades més i d’altres no tant. 

Però això és el bàsquet, no sempre ens surten les coses com nosaltres volem, hi haurà dies bons i dies no tant bons, dies en els que estarem més centrades i dies que no, o que tindrem partits que podrem cometre errors i d’altres que el mes mínim el podem pagar molt car i fer-nos perdre un partit. 

Després de tot el treball que portem som conscients que ens trobem en un moment complicat de la temporada, estem just a la meitat i ens queda una segona fase molt dura per davant ja que acabem aquesta primera fase en tercera posició a la classificació, guanyant-nos així un lloc en el primer grup de nivell A on ens toparem amb els equips de més nivell de la categoria.

Ara bé, ens prenem aquesta segona fase amb ganes de competir i plantar cara davant de qualsevol adversari de la millor manera possible però sense oblidar-nos d’un aspecte molt important, GAUDIR al màxim fent l’esport que més ens agrada i que ens ha UNIT. Si una cosa hem après durant tot aquest temps que portem juntes i amb els anys d’experiència que arrosseguem és que sempre hem de competir i jugar unides com EQUIP i sobretot passar-nos-ho bé, perquè no deix de ser un hobby que uneix a la gent i comparteixes moments molt bons que perduraran en la memòria al llarg del temps.

“La fuerza del equipo está en cada miembro individual. La fuerza individual de cada miembro está en el equipo”

Phil Jakson

Començarem aquesta segona fase el pròxim dissabte 7 de març a casa davant un rival difícil com és  Salle Tarragona.

5, 6, 7 MANYANET!!

Crònica patrocinada per:

Illes Medes Restaurant