LA SÈNIA vs SMB

AE LA SÈNIA 72 – 82 MANYANET REUS B

Victòria còmoda a casa de La Sènia tot i que va haver un moment de patir, però que ens en vam sortir amb èxit.

Vam sortir d’inici molt posats i amb un excel·lent treball amb la pressió a tota la pista més una bona defensa a la pista defensiva. Acompanyat d’un gran encert, a priori, del llançament de 3 punts i després finalitzant uns bons contraatacs. Joc sense pilota, buscant esquenes, castigant cada vegada més i, sobretot, joc en equip, que fa tantes jornades que ens costa trobar. 

Va ser un partit per gaudir i retrobar-nos. Però també van a dir que els locals no van llençar la tovallola en cap moment i ens van fer molt de mal, sobretot, des de sota cistella, jugador molts més grans que nosaltres, físicament, que ens va passar factura. Malgrat tot, vam saber, en atac, triar bé les nostres opcions i posar cistella. 

Seguim treballant, aquest diumenge a casa contra l’Ametlla de Mar.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!

Crònica patrocinada per:

Illes Medes Restaurant