PIF vs TGN

MANYANET REUS 87 – 58 TGN BÀSQUET 

Dissabte jugàvem contra l’únic equip que enguany ens havia guanyat a casa. Va ser una derrota només per la mínima, però les nostres noies estan en un molt bon moment de joc i des del primer minut vam començar a demostra que no ens tornaríem a deixar guanyar. Fins la mitja part les distàncies en el marcador no pujaven dels 10 punts.  La nostra defensa no deixava anotar amb facilitat a les tarragonines, però elles amb una molt bona defensa d’ajudes i rebotejant molt bé sota de la seva cistella no ens acabava de permetre anotar amb facilitat.

Però després del descans, el cansament arriba a les tarragonines. La diferència en el marcador comença a fer-se gran. Les rotacions amb la banqueta ens permeten arribar més descansades al final del partit on aconseguim robar moltes pilotes i anotar amb relativa facilitat.

Els rivals cada cop són millors i necessitem aprendre a jugar més en equip, poc a poc comencem a veure un joc més estructurat en atac, ens passem passem més la pilota i juguem més en equip. Però encara falten molts partits per jugar que ens ajudaran a millorar. 

5, 6, 7 Manyanet !!!!

Crònica patrocinada per:

MATRILAM