CMV vs MONTBLANC

MANYANET REUS VERD 80-81 CB MONTBLANC

Dura derrota del cadet verd dissabte al matí contra el Montblanc.

Totes va acabar quan un jugador visitant va fer “la jugada” final i va ser la decisiva per guanyar el partit, i també el focus centrat en l’arbitratge. Però la veritat, és que part de la responsabilitat que el partit acabés amb derrota va ser cosa nostra de no saber jugar els últims moments. Ja ens va passar contra Ploms i ara tornem contra Montblanc. I no passa res, de tot se n’ha d’aprendre per tal que no pugui tornar a passar.

Estem treballant bé, els partits que portem perduts són amb poca distància en el marcador. Això ens ha d’ajudar per seguir treballant, especialment en l’actitud, però també en el treball que hem de fer en cada sessió.

Aquesta jornada descansem, és Carnaval, ens mereixem distreure’ns per després tornar amb les piles carregades i a per un altre sprint.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!

Crònica patrocinada per:

MATRILAM