PIM vs PUIGCERVER

MANYANET REUS 68 – 61 PUIGCERVER 

El passat dissabte el PIM va jugar contra l’Escola Puigcerver. Va ser un partit bonic de veure en que hi va haver contraatacs, taps i triple a l’últim segon de quart, d’aquests que pot guanyar qualsevol del dos equips i que fan afició.

Va ser un partit amb molt de ritme i intensitat. Sabíem que havíem de dificultar molt la feina al jugador amb pilota, no podia pensar, i els companys del costat fort defensar la línia de passada. Ho vam aconseguir a estones i ens va facilitar fer bàsquets fàcils. Vam carregar molt bé el rebot ofensiu, tenint vàries opcions en cada atac, però no podem fallar tant de sota cistella.

El resultat final ens anima a continuar treballant per millorar.

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!

Crònica patrocinada per:

apireus lona gran