1A FASE BENJAMÍ FEM.

Aquest cap de setmana vam acabar la primera fase de les nostres benjamines, ens ha servit perquè partit a partit ens anem coneixent i aprenent a jugar juntes.

En quasi tots els partits em sortit des del minut 1 amb moltes ganes de pilota, defensant molt i no permetent que els altres equips anotessin fàcil, en atac agressives a cistella i anant al rebot. Durant tota la primera fase hem tingut dos partits que hem tingut que treballar més perquè el nivell s’assemblava més el nostre i ens a costat més tot i així per petits detalls se’ns va escapar la victòria. Ara toca esperar per la segona fase i seguir treballant perquè cada dia anem millorant individual i col·lectivament per anar creixent com equip. Dir que les entrenadores estem contentes pel treball fet durant els primers mesos de competició.

5-6-7 MA-NYA-NET!!

Crònica patrocinada per:

MATRILAM