Dos primers partits del PIF

PLOMS 30 – 53 MANYANET REUS

1r partit de la segona fase contra un ploms molt agressiu, però tècnicament amb menys potencial que nosaltres. Un partit sense massa història ja que les nostres noies surten molt ficades i agressives al partit i al final del segon quart ja guanyàvem 2-23. Les locals amb molt cor intenten reduir les distàncies, però el nostre millor joc i encert en el tir no els ho permet. El resultat final mostra la diferència que hi ha ara mateix entre un equip i altre. Però això només acaba de començar!  Pot ser una lliga llarga i divertida.

5, 6, 7 Manyanet!!

MANYANET REUS 67 – 52 A.B. EL VENDRELL

Partit contra el líder de la competició, el Vendrell va quedar 1r a la primera fase, un equip  gran i amb jugadores molt agressives en defensa. El partit ha començat favorable en el marcador, però malament en el nostre treball, ens sentíem molt pressionades, poc encertades i molt molt enguixades. Les noies de Vendrell poc a poc ens menjaven la moral i han trigat poc en girar el marcador. Al final del segon quart ja perdíem, però en aquest moment han sortir les gladiadores verd i grogues ha donar-ho tot. Intenses, lluitant cada pilota i sent conscients que aquests són els partits divertits de jugar. Poc a poc les visitants s’anaven carregant de faltes impotents d’aturar el nostre joc.  Poc a poc hem anat superant la seva defensa, poc a poc hem marxat en el marcador. Les visitants ho han donat tot per intentar que nosaltres no marxéssim en el marcador, però les nostres gladiadores s’han superat , no han donat el partit per guanyat i hem treballat fins el darrer instant de partit.

Dies com avui ningú pot dir que el bàsquet femení és avorrit i lent. Encara tenim molt marge per millorar i aquestes noies no es conformen amb menys. Volen més!! 

5, 6, 7 Manyanet!!

imatge PIF

Crònica patrocinada per:

IET ROPA