ODENA vs SMA

CB ODENA 65 – 52 MANYANET REUS A

Visitem la pista de l’Òdena, equip veterà amb exjugadors d’Eba amb molt bàsquet a les seves mans. Comencem jugant prou bé , buscant la millor opció en atac i intentant en defensa posar un ritme ràpid de partit. Però l’alt encert en el tir exterior dels locals no ens permet marxar en el marcador. Ens posem 4 punts per sobre a manca de 2 minuts per la mitja part, però els locals amb 7 punts consecutius es posen per davant en el marcador. Mitja part 32-29. En el tercer quart creiem que jugant individualment, arreglarem alguna cosa i no és així. No som prou durs mentalment, tenim poc encert de cara a l’aro i els locals marxen en el marcador.  A partir d’aquí, nosaltres no deixem de defensar, però no som capaços d’anotar amb facilitat, escurcem les diferències a 9 punts a manca de 3 minuts, però només aguantem fins aquí. Un resultat just per l’encert ofensiu dels locals. 

Ens toca seguir treballant per millorar i aconseguir jugar a bàsquet com un equip, no com 5 individualitats en el camp. 

5, 6, 7 Manyanet!!

Crònica patrocinada per:

IET ROPA