PLOMS vs CMV

SALLE REUS PLOMS 55-54 MANYANET REUS VERD

Derrota per un punt al camp de Salle Reus en el primer derbi de la segona fase de la competició. 

Tot i que vam perdre per un punt, vam estar tot el partit per sobre, demostrant un joc, tant ofensiu com defensiu, superior al dels locals. Però els blanc i negres van tenir una cosa que a nosaltres ens va faltar, que va ser la constància, el treball i el no baixar els braços fins al final. Un gran treball que van fer remuntant i no venint-se avall, cosa que nosaltres sí vam fer segons s’apropaven en el marcador. També hem de dir que a la primera fase vam jugar només un patit contra ells, a casa, i que vam perdre de 17. Aquesta vegada, per un despiste, d’un; per tant ¡, la línia de treball és bona!

Hem d’aprendre dels errors, contra Cunit ja ens va passar, però no ens va acabar afectant en el resultat final de partit, tot i que sí en el tempteig. Ara, ens ha afectat en el tempteig. S’ha de treballar sempre, des del minut 0 fins al 40, perquè fins que no sona el clàxon final, el partit encara està en marxa i tot pot ser. 

A seguir treballant, durs i amb el cap, intentant no deixar-nos emportar per les emocions a flor de pell i sent una mica més racionals. 

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!

Crònica patrocinada per:

IET ROPA