VENDRELL 2 vs CMV

A.B. EL VENDRELL 2 54-66 MANYANET REUS VERD

Primer partit de la segona fase del nostre cadet verd, ara classificats en el grup B1, superat però patint fins al final gairebé. 

Tornem de vacances, entrenant 3 dies i, a priori, podem comprovar que ens ha anat bé perquè ens ha fet sortir, des d’un inici, a per feina. La nostra peça clau és la defensa, i sense una bona defensa no tenim un bon atac, tot i que vam tenir molt bones defenses però uns atacs una mica més deixats …

Comencem bé, ja sense fixar-nos en el marcador final, sinó en el treball que realitzem, les ganes i la motivació que tenim. Hem de seguir treballant l’estat anímic, ja que sovint, amb un error tirem pel terra tot el que hem aconseguit i no és just, per nosaltres mateixos no és just. No baixem el cap mai, aprofitem les coses bones per recolzar-nos-hi i seguim treballant, perquè demostrat us queda, que amb treball, guanyem, en tots els sentits.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!

Crònica patrocinada per:

nuria