TROBADA P5

Aquest passat dissabte al matí els nostres petits gegants de la secció van disputar dos partits al pavelló del Serrallo de Tarragona. La trobada la va organitzar l’escola Lestonnac, i on vam disputar contra altres escoles, com ara CBT i la amfitriona. 

Vam fer un debut espectacular, alguns estaven més nerviosos del que podia semblar, però al final tots es van treure aquests nervis de sobre i van sortir més cosetes. Vam posar moltíssimes cistelles, especialment, en el segon partit, contra Lestonnac. 

Vam acabar amb molt bones sensacions, de que el treball s’està fent bé i què és la línia que volem seguir. Ara, ja estrenats, serà qüestió d’anar concertant altres amistosos amb altres escoles i poder jugar més partits, especialment, de cara al bon temps, tot i que no descartem algun partidet al tornar de vacances de Nadal.

5, 6,7 MA-NYA-NEEET!

Crònica patrocinada per: