PLOMS vs PIF

PLOMS NEGRE 41 – 63 MANYANET REUS

Visitem el pavelló de la Salle Reus en un partit on la pista és molt llaarggga!! Un partit on les locals han treballat molt i bé, però les nostres noies no han baixat mai els braços. No hem fet un partit molt brillant en atac i hem perdut moltes pilotes, però sempre ens hem sacrificat i lluitat per evitar les cistelles locals. Partit igualat fins la mitja part (21-24), però que a partir del 3r quart, un major encert en atac i el nostre major ritme defensiu ha anat a poc a poc decantant la balança al nostre favor. Un darrer parcial 8-21 en els darrers 10 minuts ha acabat amb la resistència de les locals.

Són aquests els partits que necessitem per millorar, cal jugar partits igualats per a que el treball dels entrenaments es vegi a la pista i això ens permet créixer.

5, 6, 7 Manyanet!!!

Crònica patrocinada per:

NouGas