PLOMS vs SMA

C. N. REUS PLOMS B 61 – 66 MANYANET REUS A

Aquesta setmana visitem la pista del Ploms, derbi local contra un equip que ha pujat enguany de categoria. Els nostres nois comencen molt motivats el partit, amb un bon treball defensiu i realitzant un joc ràpid i amb encert en atac, aconseguim posar-nos per sobre en el marcador al final del primer quart (17-22).  El segon quart està marcat clarament per un desencert en atac i on les defenses s’imposen als atacs. Aquest fet ens permet augmentar la diferència en el marcador a la mitja part (25,32).

Un canvi defensiu zonal dels locals ens posa inicialment una mica nerviosos, però treballem per buscar alliberar als nostres tiradors que encerten des de més enllà del 6.25. A més a més dominem el rebot en les dues cistelles i aconseguim eixamplar les distàncies fins el 43-54  al final del tercer quart.

En el darrer quart, els locals realitzen el darrer esforç i aconsegueixen reduir fins un 58-61 a manca de 60 segons, però els nostres jugadors treballen de valent en defensa, anoten els tirs lliures forçats per les faltes a la desesperada dels plomistes i aconsegueixen una altra victòria.

És gratificant veure que el bon treball als entrenaments té el seu just premi el cap de setmana!

5, 6, 7 Manyanet!!

Crònica patrocinada per:

Gruas GAM