IM vs CLARET

Dissabte 9 de novembre, últim partit de la primera volta, una primera volta amb neguits que no ha sigut gens fàcil.

Juguem a casa contra Claret amb 3 jugadors lesionats. El primer quart és decisiu, el dominem amb comoditat, les cistelles entren, anem al rebot i defensem amb ganes. Tot flueix i l’equip es troba cómode acabem 18-2. Toca seguir amb la mateixa dinàmica, la zona del rebot és nostra però l’excés de confiança ens fa cometre errors defensius. Malgrat aquests errors contrarestem amb un atac treballat, amb ordre i bones decisions, ens fiquem 30-10. Els dos quarts següents seguim atacant amb confiança però sense tant d’encert en les primeres tirades, però els nostres jugadors tenen el rebot controlat i ens donen una segona oportunitat a l’atac. Comencem a despistar la defensa i l’equip contrari comença a sumar punts però gràcies al marcador podem reaccionar i acabem 43-24.

Tenim l’actitut però ens falta la meitat del partit, ningú celebra res, sabem que encara tenim feina per davant i estem disposats a fer-la. Després del descans sortim motivats, sabem que no ens podem confiar.Els següents quarts millorem la defensa i mica en mica surten atacs més treballats, l’equip vol emportar-se la victòria i la sentència amb un 87-53.

Primera victòria de la temporada. Una injecció d’energia i optimisme per començar la segona volta amb les piles carregades.

IM VS cLARET

Crònica patrocinada per:

NouGas