CMV – ROCABRUNA

MANYANET REUS VERD 93 – 60 ROCABRUNA

Partit còmode el que van jugar els nostres cadets verds diumenge al matí, tot i que  va costar engegar, i és que el primer període teníem el marcador en contra: 18-22. Però una reacció, una molt bona reacció dels nostres nois, van saber portar el partit endavant, començant a jugar a partir d’una molt bona defensa des de primera línia de sacada, treballant les línies de passada i les ajudes en defensa. 

Però podríem dir que hi ha coses a rectificar, com un tir de tres punts que sempre ens agrada utilitzar, però que poques vegades estem encertats, parlar en defensa, especialment quan treballem ajudes, aixecar més el cap i córrer, tant en atac com en defensa per al balanç.

Hem de seguir treballant i no defallir!!!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!

Crònica patrocinada per:

NouGas