AMETLLA vs SMB

AMETLLA DE MAR 71 – 62 MANYANET REUS B

Diumenge vam tenir la nostra tercera derrota d’enguany, però en la que vam estar lluitant fins al final, ja que a la falta de pocs minuts per al final, només estàvem a un punt del rival. La feinada va ser enorme, vam remuntar fins a 18 punts, un enorme treball només per la superioritat que ens tenien només per l’alçada i un parell de jugadors que destacaven molt. 

Nosaltres hem de treballar sent més forts, amb més moviment sense pilota, més agressius a cistella, treballant des de la línia de 3 punts per acabar sota cistella, segones ajudes … Però en general, el treball no és gens dolent i rectificant aquests moments de petites baixades, estarem allí, competint i donant pel sac als equips més veterans.

Aquest dissabte, després de la presentació rebem al líder: CB ÀGUILES, rival amb qui volem sorprendre davant la nostra afició amb un enorme treball i actitud!!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!

Crònica patrocinada per:

NouGas