PB GROC I VERD

Segon partit per als prebenjamins de 1r, i vaja partidassos!!!!

Dissabte al matí, al pavelló de l’escola vam veure un bon espectacle: els nostres més petits que competeixen en una lliga regular. La majoria ja venim de la passada temporada iniciant-nos en el bàsquet, però les noves incorporacions no es queden curtes … Els Grocs vam jugar contra l’escola Pi del Burgar i els Verds contra el Vidal i barraquer de Cambrils.

I és que tenim, tant jugadors com jugadores, que van a per totes quan toca prendre la pilota a l’adversari, sense pensar-s’ho dos moments. Just acabem de començar i ja estem donant molta guerra perquè tots, tots, van tocar pilota, la van fer botar, van poder llençar a cistella. Les entrenadores i entrenador estem súper orgullosos, però seguirem treballant perquè hem d’arribar més vegades a cistella, i sobretot, fent-la encistellar, però també botar-la més i millor. Poc a poc, però no defallirem.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEEET!!

Crònica patrocinada per:

NouGas