SMB vs SÈNIA

MANYANET REUS B 70-42 AES LA SÈNIA

Aquest dissabte a la tarda el nostre sènior masculí va guanyar amb treball i esforç al club esportiu la Sènia. Cal dir que els visitants van estar treballant durant tot el partit, i tot i que semblava que podia ser fàcil, realment una molt bona defensa per la nostra part i un grandíssim encert des de la línia de 3 punts, ens va donar la clara avantatge en el marcador.

I és que en atac, vam fer un partidàs, tot allò que vam estar treballant durant les darreres setmanes, ens van començar a sortir: dividir i doblar, ser directes a cistella, les triangulacions de pilota, i un gran treball defensiu en la lluita pel rebot. Com a apunt, val dir que vam fer 11 triples, no sé si ho tornarem a repetir, però és una dada destacable de cara al nostre encert, ja que el percentatge és molt alt.

En defensa, un bon treball en els blocs directes i en l’u contra u, ens va permetre seguir dominant el partit des de la línia defensiva. 

Aquest diumenge juguem contra l’Ametlla de Mar, a les 16:30, un rival directe en la classificació. Seguirem treballant.

Crònica patrocinada per:

Gruas GAM