ALMEDA vs CMG

BÀSQUET ALMEDA 76 – 45 MANYANET REUS GROC

Tot i la diferència al marcador, la primera part de partit va ser un tu a tu i amb molt d’encert i molta duresa defensiva. Vam sortir a per totes, sense mirar rival o qui érem o deixàvem de ser. 

Vam anar a la mitja part 1 a baix amb un triple final però que estava ben defensat. 

Però les forces se’ns van anar a l’inici del 3r quart on 3 triples seguits ens vam diferència del marcador de 10 punts i llavors vam seguir lluitant, però amb un marcador desfavorable que ens va costar molts esforços de retallar. 

Vam arribar a ficar-nos a 8 punts a principi del 4t quart, però ja estàvem amb reserva i dos accions defensives fluixes i poc encert en atac va fer que el resultat fos de 30 punts. Però el treball era bo, la recompensa no trigaria en arribar. Perquè mai ens rendim, ni ens rendirem!!

Crònica patrocinada per:

Gruas GAM