TERRASSA vs SF

CN TERRASSA 64-62 MANYANET REUS 

Derrota de 2 punts a una pista complicada davant el CN TERRASSA.

Les nostres van sortir concentrades al partit i en el primer quart i va haver igualtat en el marcador acabant amb un parcial de 13-11. 

En el segon període va començar igual, però les locals van poder agafar una distància en el marcador de 9 punts a 5 minuts del descans. Les nostres no es van rendir i van marxar el descans amb un marcador de 28-25.

Al sortir del descans les nostres sèniors van pujar la defensa i l’encert en el triple i van poder agafar una diferència de 6 punts a favor a falta de dos minuts, encara que les locals van reaccionar i al final del tercer quart el marcador era de 45-46 favorable al nostre sènior.

En l’últim quart va haver alternança al marcador fins que les locals es van tornar a posar per davant amb un avantatge de 6 punts a falta de dos minuts que les nostres no van poder capgirar, tot i que en l’última acció del partit van tenir la oportunitat de provocar la pròrroga.  

Pròxima jornada, com a local davant el CB CORNELLÀ  al dissabte 2 de Novembre a les 17:45h!

5, 6, 7…..MANYANET!!

Crònica patrocinada per:

Gruas GAM