INICI CADET VERD

El nostre cadet masculí verd ha començat aquest passat dissabte la competició a casa contra el CN REUS PLOMS, i aquest dimecres hem anat a jugar a casa del TGN. 

Dos partits totalment diferent. Si bé vam començar la pretemporada sumant, treballant, amb actitud positiva, inclosos els dos amistosos disputats, dissabte contra el Ploms no sé on van anar a parar … Pilotes perdudes sense gaire feina, bàsquets fallats sols, actitud negativa, ens superaven l’1c1 sense cap tipus d’oposició, en fi, un fantasma del passat …

Però, que bé ahir dimecres, dilluns vam fer un entrenament com mai havíem fet i dimecres vam jugar molt millor que dissabte, més proper als partits de pretemporada i molt, molt lluny del de dissabte. I la cosa és que dilluns no vam entrenar més tècnica, sinó que vam posar actitud, moltíssima actitud. Gràcies a aquesta actitud vam aixecar el cap, no només moralment, sinó també en joc, cosa que ens va fer veure que hem de seguir treballant cosetes, petits errors, i que això passa per tenir uns entrenaments com Déu mana i treballar.

Aquest dissabte tornem a jugar a TGN, però aquesta vegada al pavelló del Tinglado contra El Carme. 

Seguim sumant tot junts, actitud, actitud i coratge!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!

Crònica patrocinada per:

Gestimax