ADT vs SMB

AD TORREFORTA 52 – 62 MANYANET REUS 

Aquest passat dissabte els nostres sèniors van jugar a casa del Torreforta.

Ens va costar una mica bastant entrar a partit, vam començar per darrere del marcador, ens faltaven ganes. Menys mal que poc a poc van anar apareixent. No és excusa que el partit fos a les 20:30, hem d’estar al màxim des del minut 0, des de que entro pel pavelló. 

Com deia, vam “despertar” i un parell de contraatacs acompanyats d’una molt bona defensa ens va permetre enlairar-nos en el marcador, assumint una diferència de fins a 20 punts. Ens vam relaxar, vam deixar de treballar, però sort que vam reaccionar i al final vam conservar alguna cosa de la gran diferència en el lluminós aconseguida abans.

Hem de ser més constants, treballar en tots els moments, si ens ensopeguem, ens aixequem i seguim, no val lamentar-se, som sèniors!

A seguir treballant, malgrat que aquesta setmana descansem. 

5, 6, 7 MANYANET!!

Crònica patrocinada per:

Gestimax