VILASECA vs CMG

CB VILA-SECA 74 – 71 MANYANET REUS GROC

2n partit de lliga dels nostres cadets que jugaven a la pista del veí, el C.B. Vilaseca. El partit acaba amb un menys 3 al marcador, però és el menys important. Tornem a competir, tornem a gaudir, tornem a treballar dur en un partit igualat fins al minut 40 on el partit podia acabar amb un -3, amb empat + pròrroga, o un +3.

La igualtat en tot el partit va provocar algunes situacions de nerviosisme, però de tot s’aprèn i es millora.

L’actitud dels jugadors, l’esforç i el treball no es pot dubtar. Em jugat amb una bona defensa i en atac, amb bon encert. En moments puntuals ens va faltar trobar una opció més fàcil, però poc a poc vam anar gestionant el partit de forma que en cap moment se’ns escapessin del marcador.

Vam disposar d’una última possessió per empatar el partit, però no va acabar amb cistella. Una llàstima.

Seguir treballant, els resultats numèrics arribaran, els resultats de joc ja hi són, i cada cop a més!

Seguim!!

5, 6, 7, MAA NYAA NEET!

Crònica patrocinada per:

Gestimax