BBG vs PIM

Bàsquet Baix Gaià 64 – MANYANET REUS 70

Dissabte passat el preinfantil masculí es va desplaçar fins a Torredembarra per disputar el segon partit de lliga. Ja coneixíem aquest equip de la temporada passada i sabíem que és un equip molt lluitador. Vam jugar en una pista central, aquest fet ens va perjudicar ja que no estem acostumats a camps tan grans. Tot i així sabíem el que teníem de fer, anar al rebot en atac per evitar el seu contraatac i ser agressius en defensa.  Mentre estàvem frescos les coses ens van anar sortint. Les anades i vingudes eren constants i això propiciava que ells ens anotessin amb facilitat. Aquest ritme alt de partit no ens va ajudar i quan les forces ens van abandonar ens va costar poder defensar el nostre jugador.

Cap dels dos equips acabava de decantar la balança cap al seu costat i qualsevol dels dos equips s’hagués pogut emportar la victòria. Tot i així vam ser capaços de seleccionar un parell de tirs exteriors i dues finalitzacions que ens van facilitar que ens emportéssim la victòria. 

El proper cap de setmana tindrem un partit complicat contra el TGN que també van imbatuts. Per tant toca posar-nos les piles als entrenaments i estar més concentrats.

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!

Crònica patrocinada per:

Gestimax