PIM vs SALLE-CBT

MANYANET REUS 76 – 68 SALLE CBT

Per començar aquesta nova temporada 2019-20 el preinfantil masculí va debutar a casa contra la Salle CBT. Un partit amb dues cares, la primera part tot i els nervis inicials de partit se’ns va veure seriosos, defensant i amb ganes d’emportar-nos la primera victòria i acabem amb un resultat de 46-28. Una bona primera part amb molt de ritme i intensitat per ser el primer partit de lliga.

La segona part semblava que ja estava tot fet i ens vam relaxar. Els tarragonins no es van donar per vençuts i van jugar les seves opcions. Un equip amb més cos i alçada que nosaltres a base de segones i terceres opcions van anar escurçant diferències. En atac nosaltres vam deixar de jugar en equip, buscàvem l’acció individual i  tirs exteriors mal seleccionats. Això acaba de començar continuarem treballant per anar polint aquests detalls i poc a poc segur que anirem veient una millor versió de l’equip.

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!

Patro Valerio