SMA vs ODENA

MANYANET REUS 78 – 79 CB ODENA

Primer partit d’aquesta nova temporada a 2a Catalana, ens visita el Odena, equip veterano amb exjugadors de lliga Eba i equips que ha ascendit aquesta temporada. El partit comença prou bé ens posem per sobre en el marcador d’una manera ràpida, gràcies a la nostra defensa pressionant i a la bona selecció de tir en atac. Ens posem +16 a mitjans del segon quart. L’Odena es posa en zona 2-3 i veu que necessita reaccionar en atac. S’ho juguen a cara o creu i comencen a llençar de 3 punts en situacions molt forçades. La fortuna i el talent d’aquests veterans, els permet anotar 3 triples seguits, escurcen les diferències en el marcador fins el 33-27. Un nou partit començava.

En el tercer quart els visitants només encistellen 7 bàsquets, però tots de 3 punts, l’encert és espectacular i gens habitual en aquesta categoria. Tot i el nostre bon joc, nosaltres sumem de 2 en 2 i ells de 3 en 3. Arribem 61-61 al final del partit.

Cap dels dos equips va molt sobrat de forces, però després d’un partit tant espectacular cap dels dos vol deixar anar  la victòria. Juguem fins a dues prorrogues, podem aconseguir la victòria fins a 2 vegades, però l’encert des de la línia de 3 dels visitants és incontestable. Al final decebuts per la derrota (78-79) , però amb la sensació d’haver jugat un gran partit.

Això només acaba de començar i nosaltres seguirem treballant.

5,6,7 Manyanet!!!

Patro Valerio.png