SMB vs TBC COMA-RUGA

MANYANET REUS B 66 – 61 TBC PNEUMÀTICS COMA-RUGA

Primer debut de l’equip sènior masculí B que debuta a la lliga de la Territorial. Equip que l’encapçalem l’Alba i jo, en Joan Marc, i format per jugadors, gairebé tots ells de la casa, només amb dues incorporacions externes. 

Doncs aquest dissabte vam tenir el primer partit oficial, un bon debut per estrenar-nos a casa i amb victòria, tot i que va costar. Vam estar gairebé tot el match per sota del marcador, a estones ens hi posàvem per davant, però finalment, el treball, el grandíssim treball realitzat ens va permetre emportar-nos la victòria. 

El treball va consistir en mantenir una intensitat alta, tant en defensa com en atac, un joc ràpid però controlat. Hem de treballar per a què les petites llacunes que ens van sortir, no tornin a passar, i això passa per una major concentració durant els entrenaments. 

Som un equip molt jove, en una lliga de veterans, però les ganes que tenim de menjar-nos el món no ens faran tirar enrere davant les dificultats. Hem de treballar molt, portem un mes fent-ho, hem de seguir, només ha fet que començar.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

Patro Valerio