JM vs VENDRELL

MANYANET REUS 61-76 A.B. EL VENDRELL

El júnior masculí va patir una derrota en l’últim partit de la primera fase de la lliga. El partit va estar diferenciat per dues parts ben diferents.

La primera part, es va caracteritzar per un ritme de joc bastant elevat, i un encert important de cara a cistella per part dels dos equips. Tot i això, la iniciativa del joc la van portar en tot moment els nostres jugadors, tenint en conta que davant hi havia un equip que feia bon bàsquet, era una fita important.

Però, la tornada dels vestuaris va ser fatídica. Els jugadors de Manyanet van perdre la iniciativa, el ritme de joc, i la alegria. Els canvis tampoc van propiciar la reacció buscada, fet que, poc a poc, els jugadors vendrellencs van anar jugant més segurs i dominant la resta de partit.

Cal animar als nois, per aquesta segona volta on han revifat en la feina i la lluita, fet que els ha proporcionat poder lluitar pel títol en aquesta segona fase.

Crònica patrocinada per: 

IET ROPA