AF6 vs VENDRELL

MANYANET REUS VERD 76 – 74 A.B. EL VENDRELL

Grandíssim partit de les nostres noies de 6è, contra un Vendrell que és un dels millors equips de la província. La primera part va ser senzillament espectacular, gran defensa però molt millor atac, gran encert en el tir exterior i superant la pressió de les visitants que es veien impotents de parar el nostre joc.  A la mitja part, el marcador assenyalava un +20 a favor nostre. A la segona part les del Vendrell es posen les piles i amb molt de treball aconsegueixen defensar-nos millor i aturen els nostre ritme de joc. Les diferències en el marcador comencen a escurçar-se fins els 9 punts en el darrer quart. El comencem anotant 4 punts molt ràpids, semblava que ens donaven el partit per guanyat , però Vendrell no tira la tovallola i fins el darrer instant de partit patim, els nervis  ens fan cometre moltes errades i el Vendrell quasi ens guanya amb 5 punts seguits en el darrer minut de partit.  Acaba el partit i les nostres noies no sabien si havíem guanyat o perdut, al final gran alegria!!  premi al nostre treball després d’un mes d’olimpiades on hem entrenat poc i competit molt, però sense el premi desitjat. 

A seguir treballant!! 5,6,7 Manyanet!!

Crònica patrocinada per:

IET ROPA