OLIMPÍADA AF6

OLIMPIADES DE MINI FEMENÍ DE 6è

El mini fem ha aconseguit la medalla d’argent a les olimpíades amb un gran joc i esforç de totes les nostres jugadores. Ha estat un treball molt dur on en dues setmanes hem jugat 6 partits entre olimpíades i lliga.

A la lligueta classificatòria vam jugar dos partits, el primer contra Maria Cortina va ser complicat, amb jugadores de 6è molt grans que ens van posar les coses molt difícils fins el 3r quart.  Però al final, vam ser capaces de posar el nostre ritme ràpid de joc i imposar la nostra defensa. El segon partit contra Ramon Sugrañes va ser molt fàcil, des de el primer minut vam ser molt superiors i en ocasions vam haver de baixar la nostra intensitat defensiva per a que les nostres rivals poguessin treure de banda.

La semifinal contra la Puigcerver va ser una altra història, vam haver de treballar de valent per poder guanyar un partit on les noies de la Puigcerver no van baixar mai els braços. Al final vam poder respirar tranquil·les i assolir el nostre objectiu que era repetir la final.

La final va ser contra la Salle, equip amb qui hem jugat enguany 4 vegades i on sempre havíem perdut. Ho hem donat tot per intentar guanyar, però ara mateix la Salle esta un pas per sobre nostre. Fins al final el partit ha estat molt igualat, les nostres noies han animat des de la banqueta i no hem parat d’esforçar-nos fins el darrer segon però no ha pogut ser.

Acabem les olimpíades dolgudes al cor, però amb el cap a munt per la feina ben feta.

5,6,7 Manyanet!!!

Crònica patrocinada per:

nuria