CF vs TERESIANES

MANYANET REUS 51 – 38 TERESIANES

Aquesta tarda ens visita el líder, allà vam perdre de 16 punts. Teresianes és un equip de 2n any amb molta més alçada que nosaltres, però nosaltres ja estem acostumades a lluitar contra noies més grans. Des del primer minut nosaltres ens mostrem molt valentes i agressives, un parcial de 11-2 deixa ko a les visitants que no s’esperaven aquesta sortida de les nostres. Finalitza la primera part amb un clar 30-16  ,la nostra defensa a tota la pista atura qualsevol intent de les visitants de remuntar el partit.

La segona part comença molt diferent, Teresianes no vol perdre el partit ni l’average particular,  surten del vestuari amb una altra actitud i aconsegueixen aturar el nostre ritme de joc. Tot i que encara estem per sobre en el marcador, les diferències s’escurcen fins un 41-32. Comencem a notar molts nervis, cometem molts errors en el llançament a cistella i Teresianes aprofita per anotar amb massa facilitat.

En el darrer quart comença a notar-se l’esforç realitzat,  les jugadores es noten esgotades, però les nostres gladiadores donen un cop de puny a la taula, realitzem un parcial de 6-2.  Decidim baixar la nostra defensa a mitja pista per ajudar-nos més unes a les altres i evitar les penetracions fàcils de les visitants. La  nostra defensa aconsegueix deixar en només 6 punts als visitants.  Ens emportem un partit no massa bonic, però ple de tensió i  un bon premi pel treball realitzat.  

5,6,7 Manyanet!!

Crònica patrocinada per:

IET ROPA