IM vs MONTBLANC

Aquest dissabte, en el que podia ser un dels partits més difícils d’aquesta segona fase, no va resultar ser-ne tant. Així ho pensàvem ja que vam anar sota mínims, amb 3 preinfantils, que ho van fer genial, i amb dues baixes importants.

Tot i que ens en vam sortir amb facilitat, vam anar tot el partit caminant, i això és una actitud que no ha de tornar a sortir mai més, per respecte als companys que sí treballen i al rival. 

Vam dominar en el rebot a estones, vam fer massa llançaments des de la línia de 3 punts, però vam defensar força bé l’1c1 i una sortida “ràpida” de contraatac. Ens va faltar una mica més de lectura de la posició del nostre defensor, però suposem que anava en la línia de l’actitud.

Aquest dissabte ens torna a visitar l’Amposta, i esperem donar una mica més de canya al partit. Però primer, a entrenar fort aquesta setmana!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

Crònica patrocinada per:

bombes-vidal