SALLE TGN vs AM6

LA SALLE TARRAGONA 70 – 52 MANYANET REUS VERD

Dissabte al matí els alevins ens vam desplaçar cap a la Salle Tarragona. Encara no havíem jugat contra aquest equip i ens vam trobar un equip molt físic i dur a la pista. El desgast que vam haver de fer el dia abans  ens va passar factura, no van passar ni 24 hores i ja tornàvem a estar en una pista de joc.

Els tarragonins van ser molt intensos i tenien moltes ganes de pilota el primer quart ens van passar per sobre. La resta de quarts també els vam perdre però vam aconseguir que la diferència no fos tant aclaparadora. La nostra defensa va ser molt permissiva, cada vegada ens superaven en l’1×1.

Ens costa competir ja que ni l’any passat ni la primera lliga hem competit, ja que els partits eren massa fàcils. Toca aixecar-nos i treballar de valent aquesta segona lliga serà força igualada i qualsevol equip pot guanyar i perdre. Esperem que aquesta derrota ens faci obrir els ulls i que treballem més i millor.

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!

Crònica patrocinada per:

bombes-vidal