DOBLE MATCH DEL PIM

El nostre preinfantil masculí va iniciar la setmana competint contra el CBT. Un partit on vam estar dins des del primer minut. Estem començant a atacar des d’una bona defensa, i malgrat que vam tenir poc encert a la línia de tir lliure vam saber compensar el partit des de la defensa. Un partit amb molta tensió als últims minuts i competit fins al final, com ens agrada a nosaltres! Veiem moltes millores i comencem a agafar responsabilitats, tots estem molt contents del treball que fa l’equip.

Dissabte a la tarda vam desplaçar-nos fins a Tortosa on vam aconseguir una victòria treballada contra Els Cantaires. La pista gran ens suposa una dificultat que superem cada cap de setmana amb millors sensacions. Els nostres no van descansar ni un moment, molt solidaris en defensa i durs en atac. Encara hi ha molt a treballar i seguirem millorant cada partit i cada entrenament. Estem creixent com a equip.

PIM vs TORTOSA.jpg

Crònica patrocinada per:

Pastisseria Vilanova