SACO vs AM6

SAGRAT COR 6è 57 – 77 MANYANET REUS VERD

Divendres a la tarda vam jugar contra el Sagrat Cor (partit ajornat). Aquest equip ja ens el vam trobar a la primera lligueta i sabíem que es un equip molt lluitador. 

Va ser un partit estrany i en què vam anar clarament de menys a més. Els primers quarts vam sortir poc intensos i no estàvem gens còmodes a la pista (estava humida, relliscàvem, pista gran…). És una pista complicada però tot i així les condicions són iguals pels dos equips per tant no és excusa tal i com vam sortir d’inici.

Ens va costar poder córrer en atac i anotar amb facilitat. En atac estàtic ens està costant trobar la millor opció de tir, ens atabalem i no som capaços de jugar sense pilota. Tot i així poc a poc vam anar entrant en el partit i escurçant les diferències. Al final en els tres últims quarts gràcies al encert, vam anotar 6 triples, i que en defensa vam estar  millor vam poder girar el marcador final. 

Ens trobarem molts partits en què les coses no ens sortiran en atac, fallarem tirs i no ens sortiran les coses però no podem deixar de treballar, ni defensar. Hem de marxar cap a casa satisfets perquè ho hem donat tot a la pista.

5, 6, 7 MA-NYA-NET

Crònica patrocinada per:

bombes-vidal