CF vs AGUILES

MANYANET REUS 60-48 CB ÀGUILES

Aquesta setmana ens ha visitat l’ Àguiles, equip contra el que ja hem jugat a la primera fase i que sempre ens ha donat molts problemes per poder superar-les. Partit amb dues cares, la 1a part ha sortit cara, bon joc en atac però millor defensa. Les nostres gladiadores han tret de la pista a les jugadores de l’Àguiles amb una defensa asfixiant i ràpids contraatacs que ens han permès anotar amb facilitat. A la mitja part la diferència era de 24 punts a favor nostre. La creu del partit ha estat a la segona part. Àguiles s’ha col·locat en zona 3-2 i ens ha encomanat el seu ritme lent de joc.  Hem comès molts errors en atac que ha permès a l’Àguiles reaccionar i anotar amb facilitat. És un nou tipus de defensa que ens ha plantejat moltes dificultats i que no hem pogut resoldre fins al final del partit. Les diferències en el marcador han arribat a reduir-se fins als 8 punts, però en el darrer quart hem vist que calia tornar a defensar per poder tornar a anotar i en els darrers 3 minuts de partit ho hem fet. Un darrer parcial de 6-0 a favor i victòria cap a casa.

Ens col·loquem líders en un grup molt igualat, la lliga no és fàcil i ens trobem equips amb jugadores de 2n any que físicament ens superen. Però aquestes noies no donen mai res per perdut, ens donaran moltes alegries aquest any.

La setmana vinent més…. 5,6,7 Manyanet!!!!  

Crònica patrocinada per:

bombes-vidal