AF6 vs SALLE TGN

MANYANET REUS VERD 61-38 SALLE TARRAGONA

Molt bon partit de les nostres minis de 6è contra una Salle Tarragona que a pretemporada ens va guanyar de 30 punts.  No ha estat un partit brillant en atac, hem fallat molts tirs fàcils, però el que perdíem en atac ho guanyàvem en defensa.  Hem estat agressives a la nostra cistella i això ens ha permès fer ràpids contraatacs amb superioritats numèriques que hem aprofitat. Tot el partit per sobre en el marcador, però hem arribat al darrer quart només 6 punts d’avantatge. En el darrer quart, la Salle ha baixat els braços i amb un parcial de 15-0 hem assolit una victòria que en el marcador sembla que ha estat fàcil, però els que hem vist el partit sabem que això està lluny de la realitat.

Cal felicitar a aquestes noies ja que el nostre joc no té res a veure des del setembre fins ara. Tot gràcies al seu treball i esforç als entrenaments que ens fa millorar setmana a setmana. Ara venen dos partits complicats, cal seguir en aquesta bona línia de treball.

5,6,7 Manyanet!!

Crònica patrocinada per:

bombes-vidal