VENDRELL vs SFB

AB EL VENDRELL 59-65 MANYANET REUS B

Divendres les nostres sèniors vam anar a jugar a una pista i horari complicat, ja que es tractava de la pista el Vendrell, un equip on depenia del nostre partit per acabar a la part alta o no. El partit va començar amb un gran encert de 3 per part de les nostres jugadores fent que el descans marxéssim amb una avantatge de 12 punts. A la represa el partit va seguir amb  la mateixa dinàmica que els períodes anteriors amb molta intensitat i fent un joc dur per part de les visitants.  Les del Vendrell van pujar un punt d’intensitat i es van apropar en el marcador a 2 punts, però les nostres no es van posar nervioses i van seguir treballant fent que acabes el partit a favor de les nostres.

Ja podem dir que les nostres sèniors estan classificades al grup de d’alt a la següent fase. Bona feina noies!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!

Crònica patrocinada per:

decathlon reus